Etterlengtet helg og julekalender

En sinnsykt stressende og slitsom arbeidsuke er overstått og jeg kan endelig senke skuldrene og slappe av! Dagen startet på treningssenteret etterfulgt av siste arbeidsdag med sola i trynet så og si hele arbeidsdagen. Digg…

 

Jeg pakket bagen i går kveld, noe som gjorde at jeg kunne reise rett til mamma når jeg var ferdig på jobb i dag. Kom inn døra her for en times tid siden og kan si meg ganske lei av å kjøre bil for i dag.. for resten av uka faktisk!

Så nå sitter jeg og venter på at mamma skal komme hjem mens jeg drikker kaffe og koser meg. Jeg er så klar for en herlig kosemose-helg og full avslapning hele helgen. Guuud som jeg gleder meg!

 

Tidligere denne uka kom julekalenderen min i posten. Jeg har verdens beste mamma som gir meg julekalender hvert eneste år! Hun sender den til og med i posten nå som hun bor et stykke unna! Jeg elsker desember og jul, og alt som følger med. Julekalender gjør det hele (om mulig) enda bedre! Når denne dukket opp i posten ble jeg påminnet at desember er like rundt hjørnet og jeg gleder meg til å skrape en luke hver dag frem til julaften!

Only one day away

Nå har jeg spist meg så overmett på wok at det er helt grusomt! Du vet når du er mett, men så fortsetter du å spise fordi det er så godt.. også småspiser du litt til , fordi til tross for at du er kvalm etter så alt for mye wokede grønnsaker og alt for store mengder med pasta, så er det fortsatt like godt! Hva gjør jeg med livet mitt?

Over til noe annet – denne uka har vært helt crazy! Den siste måneden har vært crazy, men denne uka har virkelig vært et kapittel for seg selv der jeg har løpt fra den ene jobben til den andre hver eneste dag. Jeg kjenner jeg ikke lenger går på reserve-batteriet mitt da det gikk tomt for lengst, så hvordan jeg ikke har krepert for fler timer siden, forstår jeg ikke. Arbeidsuka er nesten over, jeg fikk vasket bilen i dag og kan ta en velfortjent helg om ikke så lenge. Dette blir en helg jeg virkelig har sett frem til lenge! 

Mamma bor en times tid unna, noe som ikke er så veldig langt, men i en travel hverdag, hun som reiser på hytta i helgene og jeg som har litt for mange baller i lufta i forhold til hva jeg selv klarer å holde styr på, så strekker liksom ikke tiden til. Jeg jobber mer eller mindre hver eneste dag frem til jul, og dette er en av de få frihelgene jeg har før det blir en liten pust i bakken i juleferien. Og hvilken mer perfekt måte å bruke denne frihelgen på, enn med min kjære, fantastiske mamma?!

 

Denne helgen skal gå til masse kos, god mat, godteri, filmer og bare nyte tiden og friheten sammen.