Denne må du se på kino!

 

I september var jeg på kino, og i kjent kino-stil blir det så klart vist veldig mange trailere for kommende filmer. Og det var en trailer som virkelig traff hjertet mitt så intenst, der jeg satt i kinosalen.

 

Dette er en film jeg har sett uendelig mange ganger da jeg var liten og tårene rant da det gikk opp for meg at de hadde laget en ny versjon av Dumbo. Så klart fikk jeg høye forventninger til denne filmen!

 

På tirsdag fikk jeg spørsmål om vi skulle reise på kino for å se denne i helgen og kjente på en veldig uventet følelse. Jeg ble redd.

Redd for å bli skuffet. Redd for at den ikke skulle være så bra som jeg håpet på.

 

Lørdagen kom og jeg satte meg ned i setet med en klump i magen og sjokolade-milkshake i hånda.

 

Men vet du hva? Filmen møtte en hver forventning og mer til! Hvordan de har vinklet filmen, fått inn de mest sentrale karakterene og historien – jeg har ikke ord. Til og med rosa elefanter-scenen er med, og til min store lettelse var den ikke like lang som i originalen! 😃 På toppen av det hele, så smakte milkshaken nøyaktig det samme som sjokomelka jeg trakk da jeg var liten! I´m Sold! ❤️

 

Om du elsket Dumbo som liten, anbefaler jeg deg virkelig å se den nye filmen!

Den var enda mer magisk enn hva jeg turde å håpe på! ❤️

Når du må ha utdannelse for noe så enkelt

 

Jeg lover – etter i dag skal jeg ikke nevne IKEA èn eneste gang til! Hvertfall den neste måneden! Hoho!

 

 

Etter mitt alt for dårlige forsøk på stuebordet her om dagen, bestemte jeg meg for å sette sammen sofaen alene! Ingen her til å forstyrre meg, ingen her til å si i fra om at jeg gjør noe feil.

La meg gjøre mine egne feil og bli irritert alene. Takk!

 

 

Det begynte dårlig allerede når jeg skulle feste de to første delene sammen. For hullene var jo ikke på de samme stedene som tegningen og jeg kunne ikke fatte og begripe hvordan jeg skulle få dem til å sitte sammen uten superlim og gaffateip!

 

Etter 10 minutter med knoting fant jeg ut at jeg hadde gjort et ekstremt dårlig forsøk på å sette sjeselongen sammen med hovedrygg-sak-tingen. Jess.. jeg har veldig peiling på hva jeg driver med og hva jeg snakker om! Clearly!

 

Etter mye om og men, fikk jeg endelig satt de riktige delene sammen, med enda et par feil til der jeg måtte skru opp sånn 12 skruer som ble feil-plassert. IKEA-møbler blir faktisk bare mer og mer komplisert og jeg klarer ikke å henge med lenger! Nå trenger du jo veldig snart fagbrev for å få til dette her! Men etter sånn fire – fem timer ble jeg endelig ferdig med sofaen! Noe jeg trodde bare skulle ta meg 1,5 time.

 

 

Jeg kan legge ut bilder av hvordan leiligheten ble når den er ferdig! Men nå er endelig sofaen ferdig, og alle hjerter gleder seg! 😁

Gårsdagens innlegg

Innlegget jeg postet i går er noe jeg egentlig skreiv for to år siden – dagen etter det hele skjedde! Jeg var så i ekstase, og jeg er så glad for at jeg skreiv det ned like etterpå. På denne måten vil jeg for alltid ha minnene, tankene og følelsene fra denne dagen. Det er helt uvirkelig at dette er to år siden! Tiden går så alt for fort!

26.mars.2017 var dagen jeg kunne stryke en av de største tingene på min Bucket Liste. Det punktet jeg var helt sikker på at skulle bli stående i mange år til!

Og her sitter jeg to år senere med både bilder og videoer fra denne hendelsen. I tillegg til en tekst som beskriver alt som foregikk. Mye har skjedd siden den gang – på både godt og vondt.

Livet kan være så urettferdig til tider, men samtidig kan livet være magisk på så mange måter!

Denne opplevelsen vil sitte i hjertet mitt for alltid!

 

 

En Drøm Går i Oppfyllelse

 

Jeg skal være helt ærlig, jeg trodde virkelig ikke dette var noe jeg kom til å få oppleve i løpet av livet. Og om jeg så skulle få være så heldig, så ville det ikke skje før jeg var passert 40 år. Men her sitter jeg og stirrer på bilder fra denne dagen, dagen der jeg skulle få en drøm oppfylt.

 

Jeg har alltid elsket delfiner. Jeg syns de er noen fantastiske, nydelige skapninger. Havdyr er ikke noe jeg interesserer meg så mye for, grunnen til det er nok at jeg er redd for vann, og har aldri følt meg trygg i vannet. Men delfiner har jeg alltid hatt et godt øye til. De er smarte, sosiale og veldig glade dyr. De er ikke en stor trussel for oss mennesker, og er vel det eneste havdyret som gjerne oppsøker mennesker istedenfor å svømme unna.

 

Jeg syns også spekkhoggere er veldig fine, men dette er nok noe som sitter igjen fra jeg så på “Den lille havfruen” da jeg var liten. En spekkhogger så veldig mye mindre ut på filmen enn den er i virkeligheten. De er veldig fine, men jeg syns helt ærlig disse dyrene ikke hører til i en park.

 

 

Jeg hadde blitt fortalt at jeg skulle få svømme med en delfin, men jeg forstod det ikke. Jeg tenkte at dette er en av de tingene man snakker om, men som aldri skjer. Det var først da jeg gikk inn på Discovery Cove at det begynte å gå opp for meg at dette skjer virkelig.

 

Da klokken ble 12:30 gikk jeg og min gruppe ned til vannet, jeg hadde fortsatt en aldri så liten tvil om at en delfin faktisk ville komme bort. Men det tok ikke lang tid før jeg så en fantastisk skapning komme svømmende mot oss og titte opp av vannet kun to meter unna beina mine. Tårene presset seg frem i øynene mine og jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke begynne å hulke der jeg stod. Så vanvittig fin hun er! Navnet hennes er Katalina, hun er 9 år gammel og var klar for å vise oss hva hun kunne.

 

Jeg fikk beskjed om å ta et steg frem og gjøre en bevegelse med hendene, noe som fikk henne til å lage en høy lyd. Jeg ble målløs, en delfin som gjør et triks jeg ber den om – det skjer ikke hver dag! Vi fikk selvfølgelig kysse og kose med henne, hun føltes myk og glatt under hendene mine.

 

Litt konsentrert på å ikke grine.

 

Etterhvert kom vi til høydepunktet for dagen, vi skulle få svømme med Katalina. Vi fikk valget om vi ønsket å svømme på 5 meters dyp, eller der vi fint kunne sette føttene ned i bunnen. Jeg var veldig usikker på hva jeg turde å gjøre, hva jeg ønsket derimot visste jeg med en gang.

 

Men jeg visste også at man får ikke mange muligheter som dette igjen, så jeg begynte å svømme ut på 5 meters dypet og det tok ikke lang tid før Katalina dukket opp ved siden av meg. Jeg plasserte hendene mine der jeg hadde fått beskjed om å holde fast og før jeg visste ordet av det begynte Katalina å svømme.

 

Vi seilte bortover vannflaten og jeg har aldri følt meg så trygg i vannet noen sinne! Den frihetsfølelsen som strømmet i kroppen min, den gleden er noe jeg aldri har kjent maken til. Det kilte i magen der vi suste elegant bortover vannet og jeg ønsket det aldri skulle ta slutt. I det øyeblikket var jeg bare 100% lykkelig! Ingen vonde tanker kunne slippe inn, ingen smerter og ingen vonde minner. Bare ren glede, ren lykke og gledestårer.

 

 

Dette er virkelig et minne og en sterk følelse jeg vil ha med meg for resten av livet.

Jeg kunne ikke glemt denne dagen om jeg så hadde forsøkt ♥

5 Things About Me

🍹 Jeg drikker aldri brus. Før var jeg vel det man kan kalle avhengig, da ingen annen væske fristet. Jeg drakk aldri mye, men jeg drakk kun brus. Helt til jeg for litt over 2 år siden, fikk for meg at jeg skulle prøve å slutte å drikke brus i ukedagene. Det endte med at jeg nå ikke liker det. Den følelsen av at kullsyren prikker i munnen og etser i svelget.. hugh.. Nei takk. Eneste du kan se meg drikke er julebrus, også kanskje en Fanta på sommeren. Men har jeg juice, saft og vann tilgjengelig, velger jeg heller det!

 

😵 Jeg er ekstremt ubesluttsom! Jeg klarer ikke å ta en avgjørelse! Bare det å finne ut om jeg skal kjøpe den, eller den genseren, kan ta meg fler dager, til og med uker. Så som du forstår – jeg er ikke en spontan person! Hvor helsikes vanskelig kan det være da?

 

🎬 Jeg hater eldre filmer! Aner ikke hvorfor, jeg bare klarer ikke å se på det.

 

🏀 De fleste har en eller annen type ballspill de liker! Fotball, basket, håndball, volleyball. Ikke jeg! Jeg er så redd for ballen, at det er ikke litt gøy en gang! Jeg er den personen du ikke vil ha løpende rundt på banen mens det er en ball innenfor en 20-meters radius. Jeg legger meg heller ned i en fosterstilling i håp om at ballen ikke skal angripe, istedenfor å faktisk late som jeg er åpen for sentring! Vi er faktisk på det punktet at jeg er litt redd for å spille Biljard! Så bare… ikke ta med meg på ballspill! Med mindre det er slåball, kanonball og elefantball! Da er jeg i mitt rette ess! Ikke det samme? Neivel..

 

☕️ Koffein har ingen innvirkning på meg. De fleste våkner/kvikner til av å drikke kaffe, jeg derimot merker ikke noe annet enn at det er godt å drikke noe varmt.

New week, new crush

Jeg tror jeg herved har fått en crush på Cole Sprouse (Han som spiller Will i Five Feet Apart)

Følte gjennom hele filmen at jeg har sett ansiktet hans en eller annen gang da han var mindre. Og i går kom jeg plutselig på at jeg hadde sett han hver eneste dag etter skolen da jeg gikk på ungdomsskolen. Zack & Cody´s søte hotelliv.. Herlig..

Det er så rart når du har sett noen i en film da de var barn og nå er de plutselig passert 20 år! Barnestjerner er på en måte barn hele tiden, helt til du brått ser dem i en ny film 10 år senere. HVA SKJEDDE? 

 

 

Denne uka startet så alt for fort! Jeg var egentlig klar for enda en dag med helg, men alarmen ringte klokken 06:00 og kalenderen viste mandag, så da var det bare å rulle ut av senga og komme seg på trening.

Resten av dagen min skal gå til planlegging av uka. Noe som er best å gjøre på søndager, men som sagt – mandagen kom litt fortere enn forventet, så da gjør jeg det i dag isteden! 😄

Five Feet Apart

Dette har vært en deilig helg! Jeg har stått opp tidlig hele uka og vært på trening før frokost.

Dagene har vært veldig produktive, men jeg kjenner at det var veldig deilig å kunne sove til 9 både i går og i dag!

JA! 9 har brått blitt seint å stå opp.. altså, hvem er jeg?

 

I går var vi på Luksus kino, og det har blitt til en av mine favorittplasser!

Jeg har skrevet om denne kinoen tidligere, noe dere kan lese HER.

Gårsdagens film var like fin som de andre vi har sett, og kanskje enda bedre!

 

Five Feet Apart.

Fy fader for en trist, morsom, romantisk og koselig film!

Jess! Du får alt jevnt fordelt over 2 timer og 40 minutter! Det føltes mer som 1 time!

 

 

En gripende film som handler om to ungdommer, begge med den alvorlige sykdommen Cystisk Fibriose.

 

CF pasienter skal til en hver tid holde seg minimum 182 cm fra hverandre (6 feet) for å unngå en infeksjon som gir fatale konsekvenser. Han har gitt opp, mens hun liker å tro hun har full kontroll.

 

De faller for hverandre, og fristelsen til å røre ved henne er enorm. Fristelsen til å få være i hans armer blir for stor.

 

To mennesker, samme sykehus. To sjeler, samme usikre fremtid.

 

It’s Friday

 

Det er fredag og endelig klart for helg! Denne uka har gått så utrolig fort, men vi har også fått gjort veldig mye i løpet av kort tid! Alt av møbler er endelig satt opp, Tenker jeg skal få lagt ut bilder av denne leiligheten når alt er ferdig. Jeg har kommet inn i gode rutiner når det kommer til trening og hverdagen generelt.

 

Livet er bare bra akkurat nå. Det er så deilig å kjenne på denne følelsen igjen, da jeg har vært ganske nedstemt en god stund. Alt som kunne gå galt, gjorde det. Og alt var rett og slett dritt. Nå derimot, våkner jeg med ny giv hver dag! Håper dette bare fortsetter!

 

Ukas siste treningsøkt er overstått og jeg koser meg med frokost, musikk på høyttalerne og nyter fredagsfølelsen. Treningsøkta var ikke særlig bra i dag og jeg mista all energi og følte meg skikkelig dritt. Men alt har med innstilling å gjøre. Jeg kan velge om jeg ønsker å melke de dårlige 10 minuttene hele dagen, eller om jeg ønsker å snu det om og ha god energi og godt humør resten av dagen. Jeg velger alltid det siste!

 

I kveld skal vi kose oss med taco foran TV`en. Forhåpentligvis har vi funnet en ny serie! Lørdag blir det luksus-kino! Uææ gjett om jeg gleder meg!

 

Ha en super helg! 

Jeg kan ikke tro det!

 

Halleluja! Et av livets største gleder er kaffe! Med melk og sukker så klart, men poenget er – det er umulig å være irritert mens du sipper til en kopp med Caffè Latte, Iskaffe, Chai Latte, Latte med hasselnøtt-smak. Uansett hvor frustrert du var for fem minutter siden, så klarer du ikke å ha nervene i høyspenn det sekundet du tar en slurk.

 

Jeg vet ikke med dere, men de dagene man helst bare vil være inne og kose seg med Netflix så er det ikke kafèen i byen som skriker høyest til meg. Jeg skulle gjerne kost meg og roet ned kroppen med Chai Latte, men da må jeg være sosial. Gaah.. dilemma og valgets kvaler.

 

Det ender alltid med at jeg spiser godteri og drikker Nesquik for å prøve å døyve suget. Også blir jeg tjukk, så får jeg diabetes, også dør jeg. Bare fordi jeg ikke orket å rikke meg fra sofaen den dagen.

 

MEN! I går kom kjæresten med redningen! Jeg ble så i fyr og flamme da jeg så at dette plutselig stod på benken!

 

 

 

En kaffemaskin! Med stoor vanntank, melkeskummer og masse morsomme innstillinger! WOW! Vår helt egen kafè på kjøkkenet? Jeg slipper å gå til byen, stå i kø og møte på folk? HALLELUJA OG HURRAMEGRUNDT!

 

Og enda bedre! Han hadde kjøpt kapsler med Chai Latte til meg! Veien til hjertet mitt er seriøst Chai Latte! Dèt og mørk sjokolade! Og McFlurry med Non Stop! Og pizza..

 

 

Jeg måtte jo så klart prøve dette vidunderet! Jeg prøvde å ikke ha skyhøye forventninger, da jeg virkelig ikke ønsket å bli skuffet over Chai-kapslene! Men herregud!

 

Den beste Chai Latten jeg har fått har vært på Starbucks, og vet du hva? Denne var seriøst bedre enn den på Starbucks! Holy Moly og alt det der! Heretter blir jeg hjemme! Jeg skal aldri forlate huset igjen!

 

De slutter aldri å overraske!

Jeg har skrevet et par innlegg om at vi har vært på IKEA her i California og vi har satt sammen en hel haug med møbler og diverse ting. Tallerkener og bestikk gikk rett fra pakningen og inn i oppvaskmaskinen før det ble plassert på sine gitte plasser her på kjøkkenet.

 

Det var endelig på tide med siste oppvask-runde, der kjeler og stekepanner stod for tur. Vi fant en pakke med 3 kjeler og en stekepanne på IKEA – P E R F E K T !

 

Jeg åpnet esken for å sette innholdet i oppvaskmaskinen, helt til dette møtte meg.

 

REALLY?! Dette må være en eller annen syk spøk!

 

Neida. Ikke nok med at du må bygge sofa, seng, stoler, bord og alt annet som tilhører en leilighet. Nå får du fader meg servert kjeler og stekepanner som et forbanna lego-sett! Altså.. hva er livet?

 

 

Fra spøk til alvor da, så er dette akkurat sånn små-pirk jeg liker å drive med. Det var dessverre ingen unbrakonøkkel, men alt jeg trengte var stjernetrekker og flat-trekker. DONE! Skal nevnes at det fulgte til og med en bruksanvisning med i denne boksen! Halleluja.. for dette hadde jeg ikke klart å finne ut av sjæl..