USA-turen tok en brå vending

De fleste har sikkert fått med seg streiken til SAS, og noen har blitt mer preget enn andre.

Mandag 22.april våknet jeg med hjemlengsel. Jeg hadde vært borte i seks uker og var egentlig veldig klar for å reise hjem.

Fredag 26.april var reisedatoen, og den virker så vanvittig langt unna! Timene gikk og jeg håpet på at de neste dagene skulle gå fort. Det tok ikke lang tid før nyheten om at flyet som skulle frakte oss hjem på fredag, kanskje ikke kom til å lette fra bakken denne dagen. Valget stod mellom å ha is i magen og satse på at flyavgangene kom til å gå som normalt, eller endre flybillettene så vi kunne dra hjem to dager før. Vi gikk for det sistnevnte da jeg ikke ønsket å bli stuck i USA.

Onsdag satte vi oss på flyet, og reisen hjem var så ufattelig lang. Jeg så på tre filmer, sovnet i 20 minutter, hørte på podcast mens jeg gjorde et tappert forsøk på å sovne i to timer, det funka dårlig! Etter noe som føltes som en hel evighet, landet flyet i Stockholm, og 3 timer senere var vi i lufta igjen. Jeg misunner alltid svenskene som har direkte flygning med SAS, og slipper å sette seg på enda et fly for å komme seg hjem. 😂

Jeg sovnet så fort flyet hadde kommet seg opp, og våknet idet vi skulle lande. Det var noen deilige 40 minutter!

 

 

Det var helt magisk å endelig komme inn døra hjemme og ta seg en varm dusj! Når jeg våknet i min egen seng på fredag morgen, var streiken et faktum. Og jeg var så glad for at vi lyttet til magefølelsen og endret på reisedatoen! Jeg ble også ferdig med den lange flyturen to dager før, så jeg klager ikke !❤️

Nå nyter jeg bare det å endelig være hjemme igjen! Det er så deilig å komme seg bort litt og oppleve nye ting, men det er så mye bedre å komme hjem!

Siste gang…

God morgen, fine mennesker! Det vil si god natt for min del, da klokka er 23 her akkurat nå og jeg burde lagt meg for en time siden. Yei.

Jeg håper dere har hatt en superfin påske og kost dere masse i påskesola med masse godteri!

Dere vet jeg elsker lister! Lister er seriøst livet! Og selvfølgelig sånne små “fill in the blanks” innlegg, så jeg tenker dette er et perfekt tidspunkt med et sånt innlegg.

Leggo!

 

Sist gang jeg…

 

 

Løy om noe: Jeg er en veldig ærlig person og kan faktisk ikke huske sist jeg løy om noe. I 2012 kanskje?

 

Ble starstrucked: Kan faktisk ikke huske å ha blitt starstrucked.. jeg har et så spennende liv..

 

Jeg var sint: Når du er sammen med en som ikke gidder å stå opp til de 40 første alarmene sine, som ringer fra klokka 05:00 til 09:13, så blir du litt sint hver dag.

 

Sist gang jeg var redd: Hver gang jeg setter meg ned i et flysete. Aldri likt å fly! Så en hver reise er et mareritt for min del..

 

Siste googlesøk: Calm Music

 

Jeg gråt: I går. Lenge siden jeg har hulket så tårene har sprutet, sånn som i går! Fy fader! Jeg var så lei meg og så heartbroken! Jeg ristet og gråt non stop i en halvtime og kunne ikke forstå hvordan jeg skulle klare å takle denne sorgen.

Jeg er på sesong 11 i Grey´s Anatomy og den ene episoden knuste hjertet mitt!

Hvordan skal jeg noen sinne overleve å miste de som står meg nærmest, når jeg blir SÅ påvirka av en serie?!

Bildet jeg likte på Instagram: @nekterjuicebar med bilde av forskjellige fargede juicer.

 

Siste SMS: “Reiser fra Hønefoss nå❤️” til mormor.

 

Siste TV-program jeg så: Supernatural

 

Jeg ble skuffet: Små skuffelser hver dag.

 

Fikk til et mål jeg hadde satt meg: Det nådde jeg i dag! Når vi kom til USA bestemte jeg meg for å trene hver eneste dag mens vi var her. Og guess what – jeg har trent hver eneste dag under hele oppholdet. Så jeg er skikkelig fornøyd med egen innsats!

 

Personen jeg snakket med på telefonen: Mamma ❤️

 

Hadde kjærlighetssorg: På videregående. Vondeste og jævligste jeg noen sinne har opplevd!

 

Sist gang jeg ble sjekket opp: Nei du, det var en så stor sensasjon at jeg skreiv det ned i kalenderen min her.. skal vi se…

 

Håper alle skjønte at det var tull. Jeg hakke peiling! Det viser hvor ofte jeg blir sjekka opp, sant?

 

Ha en super onsdag! Nå skal jeg sove! Hoho! Natta!

Verdens beste kanelbolle!

 

Jeg har kun hørt om dette stedet, men visste ikke at det faktisk eksisterte så nærme leiligheten vi har bodd i, den siste måneden!

Cinnabon! Et eget paradis skapt for å lage verdens beste kanelboller og gi folk diabetes. 

 

Vi måtte jo reise dit!

 

Så vi rettferdiggjorde denne kaloribomba med å til det store mekka av kanelbollehimmelen. Og det her er seriøst den beste kanelbolla jeg har spist i hele mitt liv! Den var så fersk, så gooey, så… perfekt! Jeg får vann i munnen bare av å poste dette bildet!

 

Så om du er i nærheten av Cinnabon en gang, så anbefaler jeg deg virkelig å reise dit! Spørsmålet er ikke om du liker kanelbolle en gang, for i mitt hode så liker alle kanelbolle! 😅

 

Disneyland!


 

I går var dagen mine barndomsdrømmer skulle gå i oppfyllelse! Det som ble vist på reklamen før en hver Disney-film og jeg kunne nesten ikke vente til den dagen jeg også skulle få oppleve det! Mikke, Minnie og det store slottet! Disneyland, der drømmer blir virkelighet og verden der ute ikke lenger eksisterer.

Vel, den eksisterte da, for å si det sånn! Mennesker – uansett alder – som tramper meg ned. Jeg ble helt satt ut av hele stedet. Var dette drømmen? Jeg trodde jeg skulle se barn være i like ekstase som det jeg hadde vært da jeg var liten, avslappede mennesker overalt, men nope! Alle var helt ville i blikket og like forvirra som meg over hvor i alle verden man skulle finne neste do. Og hvor går jeg for å kjøpe den isen alle flyr rundt med?

Mikke-ører i alle farger du kan tenke deg, klissvåte mennesker etter tømmer-renna og masse latter og skriking – akkurat slike ting jeg elsker! Jeg koste meg masse og jeg vet 7 år gamle Kathrine hadde vært så stolt av meg akkurat nå! Lite visste jeg den gang at jeg en dag skulle få reise til Disneyland. Og lite visste jeg da hvor skuffet jeg ville blitt over at slottet ikke var å finne noe sted, Mikke gikk ikke rundt i gatene og Donald var på ferie.

Vi var også inne i Snøhvit sin verden, og jeg kan med hånda på hjertet si at hadde jeg gått inn der da jeg var liten – jeg hadde blitt traumatisert for livet! Jeg var så redd for heksa i Snøhvit, og det dukket opp figurer av henne overalt på de skrekkeligste måtene du kan tenke deg som barn! Så for min del så var det vel bra at jeg kun opplevde Disney On Ice. Det var trygt og jeg fikk en tryllestav med stjerne i tuppen, som lyste opp når du viftet med den. Det var den magien jeg trengte!

Til tross for skumle hekser og så hadde vi en kjempe fin da i Disneyland! ❤️

 

 

 

 

 

 

Det jeg kommer til å savne mest

 

Høres kanskje litt dumt ut, men disse ukene har jeg blitt så glad i det lille treningssenteret som er i bygget her. Det å kunne stå opp om morgenen, ta på seg treningsklær og gå ned tre etasjer før du er på treningssenteret. Wow! Det er så deilig å ikke måtte kaste bort en halvtime på kjøring!

 

Funfact – jeg syns det er kjedelig å kjøre bil, så når jeg kan ha et ordentlig treningsstudio hjemme og gåavstand til butikken, så trenger jeg ikke bil! Det er to uker siden jeg satt i en bil sist og jeg klager ikke! Det er så deilig å kunne gå dit man skal til en hver tid, istedenfor å måtte styre med bil og parkering osv.

 

Det jeg kommer til å savne mest er treningssenteret som jeg har så god tilgang til! Med deilig utsikt til bassenget. Det er motivasjon i seg selv å bare vite at om noen få timer skal jeg legge meg der ute og kose meg i sola!

 

Jeg kommer til å savne varmen, palmene, sola og hvor rolig jeg føler meg. Det er så deilig å vite at du våkner til sommer og sol hver eneste dag!

 

 

Det er ikke påske i California

Hipp hurra!  Det er påskeferie! Og alle hjerter gleder seg!

Snøen er i ferd med å forsvinne, men likevel reiser alle på hytta for å få mer snø! Etter måneder med klaging på denne snøen, og nå når den begynner å forsvinne… nei da er det plutselig for lite snø hjemme!

 

Jeg derimot, verken klager på, eller oppsøker snøen, men nyter heller sommervarmen her i California! Dette er tredje påsken på rad der jeg ikke er hjemme, og det plager meg! Jeg ønsker å bruke tid med familien min, nyte den berømte påskesola og kose meg med påskeegg og brettspill. Kanskje til og med være denne typiske nordmannen som reiser på hyttetur og spiller brettspill. Eller reiser på Afterski bare for å ha gjort det en gang i livet.

 

Her i California kan jeg love deg det ikke er noe påskesol eller påskestemning, og jeg savner lilla påskeegg! Jeg skriver ikke dette for å klage på noen som helst måte, for det er så deilig i California og jeg er heldig som kan få sommer i mars og april! Men det er noe eget med norsk påske! Forhåpentligvis har de lilla påskeegg i butikken når jeg kommer hjem!

 

10 Spørsmål

Hva er Drømmejobben din?

Jeg har alltid drømt om å bli veterinær, men man trenger skyhøye karakterer.

På en måte har jeg lyst til å jobbe med trening og kosthold da det er noe jeg virkelig interesserer meg for. (Hvem skulle trodd det på ungdomsskolen?)

Etter å ha sett litt for mye på Grey´s Anatomy ønsket jeg å bli kirurg eller sykepleier. Helt til jeg kom på at jeg ikke takler innvoller, eller at folk spyr og føler seg uvel, så der gikk den karrieren i dass.

Jeg har alltid elsket å skrive, hva med forfatter/skribent? Jeg hadde aldri kommet meg gjennom en hel bok som handler om noen andres liv enn mitt eget.

Det virker interessant å ta folk for å kjøre for fort, ha folk i avhør, osv. men jeg takler jo ikke konfrontasjoner eller vold, så det blir nok ingen fin politiuniform på meg heller.

Så mange valg og så få muligheter.

 

Hvilket talent ønsker du deg?

Jeg skulle gjerne hatt en helt syk sangstemme, eller vært en helt amazing danser. Vet du hva? Stryk det første, la meg danse!

 

Det mest avslappende stedet du har reist til?

California☀️🌴❤️

Beste måten å starte dagen på?

Jeg har to versjoner av meg selv.

Versjon #1:

05:00 Stå opp.
06:00 Gå ut fra treningssenteret etter en hard treningsøkt
06:20 Dusje, spise en god frokost.
07:30 Være ferdig sminket og sippe på Kaffe Latte min i ro.
08:00 Starte dagen

Versjon #2:

07:00 Stå opp, sette håret opp i en dott og lage frokost.
07:30 Sette meg foran TV´en, på med Netflix og binge-watche en serie de neste 10 timene.

 

Hvilken filmsjanger er din favoritt?

Thriller. Det er så spennende at jeg nesten tisser litt på meg bare av å tenke på det.

 

Hoppe i fallskjerm eller hoppe i strikk?

Fallskjerm! Jeg er usikker på om jeg noen sinne kommer til å gjøre det, men jeg stoler heller på en fallskjerm enn en tynn strikk. Har du røket en hårstrikk når du skal sette opp håret i hestehale? Jepp.. det er det jeg er redd for med den strikken.

Noe andre mennesker digger, men du bare ikke forstår?

Det er så vanvittig mye, men det går jo sikkert andre veien også. Sminke for eksempel..

 

Hvilken filmtittel beskriver deg?

Unleashed.. haha

 

Hva holder deg våken om nettene?

Jeg kan ligge i timesvis og tenke på døden mens jeg gråter til jeg rister. Døden skremmer meg mer og mer for hvert år som går. Og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med den genuine frykten jeg har, når det kommer til det faktum at jeg skal miste alle jeg elsker! En dag er alle sammen borte, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å leve videre uten dem! De er hele verden for meg!

 

Noe du gjør, men burde slutte med?

Prokrastinering! Jeg er ekstremt flink til å kaste bort tiden på absolutt ingenting, noe jeg jobber veldig for å slutte med. Positive med det er at jeg kjeder meg ALDRI! 

Friday Morning Started Right

//Lokal Tid: 09:00

 

 

Dagens treningsøkt er unnagjort, frokosten er inntatt og i dag skal jeg bare nyte livet! Jeg har jobbet på spreng de siste dagene med spennende ting som kommer til å finne sted på min YouTube-kanal og her inne på bloggen min. I overkant gira? JAA!

 

Tanken er at jeg nå skal legge ut video på YouTube hver onsdag. Rett og slett fordi det har vært veldig randome hvilke dager jeg har postet, i tillegg til at jeg har laget mange videoer som aldri så dagens lys på YouTube. Og det var ikke av noen som helst annen grunn enn at jeg er en perfeksjonist. Jeg prøver virkelig nå å bevise for meg selv at “Ting trenger ikke å være perfekt! Det blir aldri perfekt!”

 

I mitt hode så har lyset vært for dårlig i den ene videoen. Lyden var for dårlig i den neste. Fokuset var ikke riktig. Jeg kunne snakket mer om emnet på den videoen. Ja, jeg blir bedre enten jeg poster videoen, eller ikke. Problemet er bare at videoen blir liggende i arkivet på PC´en, og blir ikke tatt frem igjen.

 

Derfor “tvinger” jeg meg selv til å slippe tanken om at alt skal være så perfekt til en hver tid, ved å ha en ordentlig publiserings-plan. Rett og slett for min egen del!

 

 

Ha en super fredag, fine mennesker! Og kos dere masse i påsken! 🐣🧡

 

Det finnes ingen mellomting!

 

Nå sitter jeg her og føler meg litt alene og rett og slett dritt lei! De siste 24 timene har det vært et eneste stort mas!

Game of Thrones meg her, G.O.T meg der! Jeg visste virkelig ikke at det var så mange som så på denne serien. Som var så hekta at de sitter oppe hele natta fordi den nye sesongen kom ut kl 03:00!

 

HÆ?!

 

Mulig jeg biter meg selv i ræva nå mtp. mine egne uttalelser. For tanken er at jeg skal prøve å gi denne serien en liten sjanse. Så jeg vet jo virkelig ikke om jeg kommer til å elske den, eller hate den.

 

Det er aldri en mellomting med meg nemlig! Jeg gir en serie / film max 15 min før jeg hater den, eller totalt elsker den.

 

Om jeg hater den, skrur jeg det av, for så å aldri se det igjen! Og helst aldri snakk nevn denne serien / filmen for meg noen sinne igjen! ALDRI!

 

Om jeg elsker den derimot, blir jeg så hekta at jeg slutter fullstendig å ha et sosialt liv!

 

 

Men det siste døgnet har jeg blitt bombadert med bilder og videoer på snap, Instagram og Facebook der hver og en er bilde av at folk sitter foran tv-en og bare OH MAI GAAWD!!

 

Er det virkelig en SÅ BIG DEAL?! Er det såpass stort at dere har tar dere ferie når en ny sesong kommer ut så dere kan binge-watche hele sesongen på tre dager?

Jeg er genuint bekymret for at G.O.T kun er en veldig hypet opp greie og at jeg kommer til å hate den om jeg gir det et forsøk.

Så vi får se. Kanskje jeg brått bryter all kontakt med alt og alle, reiser til ei forlatt hytte et sted oppi nord, og binge-watcher hele fordømte serien på to uker. Who knows..

 

Og det var først nå når jeg søkte på Google etter bilder å bruke i dette innlegget, at jeg fikk svar på et viktig spørsmål her i livet. Hvorfor skal alle sitte i den stygge stolen og poste bilde på Facebook? Hvorfor er det så veldig kult? Hvor er den fra? 

It all makes sense now.. in some twisted kind of way.

Egentlig ikke.. for jeg syns fortsatt ikke stolen er noe kul. 

Our Magic Trip

 

 

I går gikk vi tur på et kjempe fint sted som heter La Ramblas Trail Head.

 

Sola skinte, det var nydelig, blå himmel og turen var rett og slett helt magisk! Bortsett fra det faktum at jeg fikk virkelig ikke frem på bilde, hvor innihelvetes bratt denne bakken var! Det føltes litt som vi skulle ramle bakover på vei opp, så det var bare å legge all vekta på fremparten og traske oppover!

Jeg kom meg heseblesende opp og forventet en helt magisk utsikt, men nei.. jeg likte mye bedre alt ugresset som vokste rundt veien vi gikk på. Jaja.. da har jeg vært på toppen. Var det verdt det? Nei.😂

 

 

Jeg fikk virkelig bevist en gang for alle at jeg ikke er allergisk mot pollen hvertfall!

Er det pollen i dette landet her egentlig? Jeg har ingen anelse!

Aldri reagert på pollen uansett – noe jeg er ekstremt takknemlig for, da søsknene mine er veldig allergisk!

 

 

Det var som sagt helt nydelig å gå her! Fikk også helt panikk over det største billa jeg har sett i hele mitt liv! Jeg visste ikke at annet enn kakerlakker kunne bli så store! Den var litt mindre enn en kakerlakk, men likevel! Hugh!